El club

En primer lloc, volem saludar-te cordialment i donar les gràcies per visitar la nostra web i conèixer el Club.  L’esport de l’atletisme no només es tracta de córrer, dintre d’aquest esport trobam moltes modalitats: camp a través, competicions a pista; dintre d’aquesta podem practicar: llançament de javelina, de pes, de martell; salts d’alçada, de llargada, amb perxa, curses de velocitat, mig fons, marxa…

Inaugurat com a club l’any 1997. Des d’aquell dia i fins avui, el Club ha progressat contínuament aconseguint uns objectius clars: donar vida a aquest esport a la comarca de Llevant i al municipi de Manacor. Compta amb la seva pròpia escola d’atletisme amb monitors i entrenadors amb titulació nacional i amb un equip propi d’atletes federats.

A l’escola d’atletisme del Club Atletisme Manacor l’objectiu principal és que coneguin l’esport i que es desenvolupin físicament a través de jocs aplicats a l’atletisme però que no siguin una dificultat per a ells.

Els atletes federats realitzen entrenaments de manera controlada i així com van progressant, es van especialitzant en una disciplina en concret.

Així es defineix d’una forma general l’activitat que realitzam al Club, les paraules no son suficients per fer una visió global esportiva i social, doncs no dubtis venir a conèixer el Club!

Web oficial del Club Atletisme Manacor