Home vs Cavall

Manca una mica més d’una setmana per disputar, a la fi, la històrica cursa de “L’home contra el cavall” i ja ho tenim gairebé tot enllestit per tornar a viure moments de nostàlgia, il·lusió i molta emoció.
El pròxim dissabte 12 de setembre a les 19.15 h, l’Hipòdrom de Manacor serà el testimoni, després de més de 30 anys d’espera, de la cursa que enfrontarà la persona contra l’animal.
L’atleta manacorí, Joan Ros, serà el representant humà de la prova i correrà una distància de 400 metres mentre que l’animal serà Ritz du Bocage amb el seu joquei Jaume Fluxà i recorreran un total de 800 metres en el menor temps possible.

L’acte serà amb aforament limitat i podreu comprar les entrades a partir de dilluns a les oficines de l’Institut Hípic a Manacor i Son Pardo en horari d’oficina de 9 a 13 h per un preu de 2,20€.

Des del Club Atletisme Manacor, volem recordar i agrair a totes les entitats col·laboradores que faran possible aquest esdeveniment i ens permetran poder tornar a gaudir d’una prova tan manacorina.

You may also like...